28 Mart 2007 Çarşamba

Chester Kayboldu

Bu kampanya aslında Cheetos'un sitesinde yürütülen bir advergame kampanyasının biraz guerilla marketing ile desteklenmiş hali, şöyleki:

Cheetos paketlerinden çıkan şifreleri belli bir numaraya göndererek oyun, logo veya melodi kazanmanın yanısıra, chester’ın ayak izlerini gördüğünüzde fotoğrafını çekip MMS gönderdiğinizde Cheetos'un sitesinde oynayabileceğiniz oyunlar ile ilgili ipuçları ve ekstra avantajlar kazanıyorsunuz. Kampanya sonunda en çok puan kazanan tabii ki ödüllerin sahibi oluyor. Kampanya içerisinde kurgulanmış bir ağızdan ağıza yayılım varmış gibi gözükmüyor, ancak Chester'ın ayakizlerini bulmak ve fotoğraflamak, çocukların arkadaşlarına anlatmaya değecek deneyimler yaşamalarına sebep olacak şekilde yerleştirildiyse, ağızdan ağza etki yaratılabilir.

1 yorum:

dogru meslek dedi ki...

Arkadaşımızı womm konusundaki blogundan ötürü kutlar , başarılarının devamını dilerim. İş dünyasına doğru pazarlama araçlarının neler olduğunu göstererek , onların aydınlanmasını ve bilinçlenmesini sağlayan her arkadaşımın başarısını arzular ve desteklemek isterim .
Teşekkürler İe.WOMM BLOGGERI